OKI "Feniks" Kikinda -- Galerija fotografija

Foto-dnevnici naših aktivnosti

Dajemo sve od sebe da dobro dokumentujemo sve svoje aktivnosti - učešća na turnirima, druženja, treninge. Te trenutke rado delimo sa prijateljima... Na ovoj stranici se nalazi manji broj fotografija; sve fotografije sa nekog događaja ćete pronaći na posebnim stranicama galerije ili pri dnu stranica sa izveštajima.

Ako ste napravili neke interesantne fotografije sa opisanih turnira kojima bismo mogli da dopunimo ove stranice, molimo Vas: ne oklevajte da ih pošaljete na okifeniks@gmail.com. Unapred Vam hvala!

 


Prva liga Republike Srpske u sedećoj odbojci (SSOIRS), 2. kolo: Kikinda, sala OŠ "Vuk Karadžić", 3. novembar 2012.<

Posle više godina takmičenja "po belom svetu" desila se prilika da igramo važnu i jaku prvenstvenu utakmicu pred sopstvenom publikom i to baš u sali u kojoj i treniramo.
detaljnije »

Pogledajte sve fotografije »3. međunarodni turnir "KUP Kikinde 2012."

Po treći put, u Kikindi je održan turnir šest ekipa sedeće odbojke koje dolaze iz četiri države regiona. Ponosno ističemo da je ovo do sada najjači turnir u sedećoj odbojci održan u Srbiji.
detaljnije »

Pogledajte sve fotografije »Promotivna utakmica OKI "Feniks" - OKI "Brčko"

Pozivnica je bila poslata na mnoge adrese, a ovaj događaj je bio posvećen sedećoj odbojci i našem angažovanju da joj vratimo ugled i mesto koje joj pripada...
detaljnije »

Pogledajte sve fotografije »4. međunarodni turnir "Dani općine Bugojno", 26. maj 2012.

Na preporuku prijatelja iz Brčkog smo prvi put pozvani na Bugojanski turnir. Za isti datum je "Feniks" planirao odlazak na izuzetno drag i veliki turnir u Sarajevu, ali sticajem okolnosti prihvatili smo baš ovaj poziv. Izveštaj koji čitate verifikuje činjenicu da se nismo prevarili...
detaljnije »

Pogledajte sve fotografije »Orijentiring kup Kikinde 2012, 19. maj 2012.

I ove godine smo se rado odazvali pozivu Planinarskog društva "Kinđa" i učestvovali na "Orijentiring kupu Kikinde 2012."
detaljnije »

Pogledajte sve fotografije »Tatabánya, Kup Mađarske, 12. maj 2012.

Vest iz Szombathelya od 3.3.2012. smo opisali kao "Farsang kup, adaptiran u Kup Mađarske", ali je vreme pokazalo da je to pogrešno. Molimo vas da nam ne zamerite zbog ovog, jer svakako nije namerno. Zato prilikom ovog objavljivanja usput korigujemo prethodnu vest, i to na dovoljno uočljiv način.
detaljnije »

Pogledajte sve fotografije »Szombathely, Farsang Kup, 3.3.2012.

Ovo je bilo prvo učešće pod novim imenom OKI "Feniks" i postignut je sjajan uspeh: osvojeno je drugo mesto na Farsang Kupu...
detaljnije »

Pogledajte sve fotografije »"Banja Luka open 2011", X jubilarni međunarodni turnir u sjedećoj odbojci, 3. decembar 2011.

Međunarodni dan invalida je dan koji su Banjalučani pre 10 godina rezervisali za održavanje ovog turnira, a "Feniks" je postao deo te tradicije učešćima na turnirima 2009, 2010. i ove godine...
detaljnije »

Pogledajte sve fotografije »Kup Republike Srpske, 1. krug, 13. novembar 2011.

KSO "Feniks" je rado prihvatio poziv Saveza sjedeće odbojke invalida Republike Srpske da učestvuje u Kupu Republike Srpske za sezonu 2011/12. Žrebom je određeno da u 1. krugu grupe budu prema rasporedu koji vidite u nastavku. Kao i prethodnog puta, Feniks je svoje utakmice igrao Bijeljini u grupi 2.
detaljnije »

Pogledajte sve fotografije »ParaGamesBreda, Holandija, 6-9. oktobar 2011.

ParaGamesBreda je jedinstveni sportski događaj za osobe sa invaliditetom u kom one mogu ispitati sopstveni nivo, takmičiti se sa i protiv drugih, sa geslom "Sport bez granica" i vizijom u skladu sa principom "Normalnom normalno, specijanom prema specijalnoj potrebi".
detaljnije »

Pogledajte sve fotografije »Prvenstvo Republike Srbije za 2011/12. godinu u organizaciji SSIS

Prvenstvo Srbije, SSIS... Hm, reklo bi se da je trenutno situacija sa sedećom odbojkom u Srbiji slična kao u svetskom boksu ili karateu gde postoje verzije, recimo, A i B.
detaljnije »

Pogledajte sve fotografije »IV Verba László internacionalni turnir 2011, Segedin, Mađarska, 20-21. avgust 2011.

Pre dve godine smo već učestvovali na ovom turniru, ali smo igrali u nekom drugom, mešovitom sastavu. Ovog puta samo došli "sami" kao KSO "Feniks" na prvi turnir posle duge letnje pauze. Došli smo oslabljeni za nekolicinu igrača koji iz raznih razloga nisu mogli da putuju sa nama...
detaljnije »

Pogledajte sve fotografije »Belgrade Sport Fest 2011, 15. jun 2011.

Na platou ispred Shopping centra "Ušće" 15. juna 2011. je otvorena multidisciplinarna manifestacija "Belgrade Sport Fest 2011". Otvaranjem ove manifestacije je otvorena i NAXI plaža, a otvaranje je ispratio NAXI radio...
detaljnije »

Pogledajte sve fotografije »
 

Foto-dnevnike o dešavanjima koja su održana ranije potražite u našoj arhivi foto-galerije.